Novinka: Reservanto pre športoviská

pocetDnešným dňom je Reservanto pripravené pre ďalší odbor podnikania, ktorému hovoríme športoviská. Určený je pre posilňovne, športové centrá, spinningový kluby apod Nové Reservanto prináša oproti verziám pre masáže alebo napríklad fotografov veľa noviniek, ktoré využijú práve prevádzkovatelia športovísk.

Medzi najväčšie zmeny patrí možnosť voľby kapacity jednotlivé športové hodiny. Máte možnosť zvoliť, koľko klientov sa môže na danú hodinu zapísať. Počet zapísaných osôb a zostávajúci počet voľných miest po tom vidíte prehľadne v kalendári u každej hodiny.

  seznam pocet

Ďalšia nová funkcia, ktorá sa objavuje v Reservantu pre športoviská je možnosť opakovania hodín. Pri zadávaní novej hodiny, môžete zvoliť opakovanie tejto lekcie, nastaviť ako často sa bude opakovať alebo treba po akú dlhú dobu. Reservanto už sa potom o všetko stará samo.

opakovani

Úvodná strana, ktorá sa zobrazí po prihlásení, ukazuje už známy prehľad nadchádzajúcich udalostí, ale novo tiež štatistické údaje s grafom. Vďaka tejto funkcii môžete vidieť odhad príjmov za aktuálny mesiac (vypočítava sa na základe prebehnutých a naplánovaných rezervácií), počet rezervácií za posledných 7 dní a počet nových zákazníkov za rovnaké obdobie. Na novom grafe jednoducho vidíte počet nových rezervácií a počet stornovaných rezervácií za posledných 14 dní. Pod týmto grafom sa zobrazuje zoznam týchto udalostí aj s detailmi.

Statistiky

Reservanto pre športoviská ponúkame len vo verzii Professional za 599 Sk mesačne bez DPH alebo Premium za 1 499 Sk mesačne bez DPH. Ak stále váhate, či je Reservanto to pravé pre vás, ponúkame vám záruku spokojnosti vo forme vrátenia peňazí do 30 dní od registrácie.

V prípade otázok sa na nás môžete kontaktovať pomocou e-mailu podpora@reservanto.sk alebo telefonicky na číslo +420 730 155 866.

 

Facebooktwitterlinkedinmail