Prečo začať využívať online rezervačný systém

Pre veľa ľudí môže byť veľmi nepríjemné objednať sa na masáž či na kozmetiku po telefóne. Nie každý má totiž telefonovanie rád. A k tomu ešte ten nekomfortné výber termínov, kedy jedna strana diktuje voľné termíny a čaká odpoveď a druhá strana si musí rýchlo uvedomiť, ktorý z nich bude ten správny. Poskytovateľa služieb tento systém zdržiava od práce a klientov núti sa objednávať v pracovnej dobe a vyberať si termíny pre ne nepohodlným spôsobom.

Príjemnejšie variantom sú online rezervačné systémy. Klient si vyberie v pokoji termín, môže sa rozmyslieť a pozrieť sa do svojho diára. Navyše si tento termín rezervuje kedykoľvek chce. Človek, ktorý danú službu ponúka, nie je rušený od práce a prijaté rezervácie si pozrie vo chvíli voľna. Voľné termíny si nastaví, ako potrebuje a rezervačný systém sám označuje už obsadené.

Internet využíva podľa Českého štatistického úradu viac ako 76% obyvateľov Slovenskej republiky. Viac ako 84% užívateľov je zvyknutých cez internet hľadať služby a kontakty. Pre týchto klientov môže byť rozhodujúce, či sa prezentujete pomocou internetu. Možnosť sa rovno zo stránok jednoducho rezervovať, v akýkoľvek deň a čas, je ďalšia výhoda, vďaka ktorej môžete byť napred oproti vašej konkurencii.

Vďaka online rezervačným systémom sa tiež môže znížiť počet neuskutočnených stretnutí. Stačí nastaviť, aby klientom prišlo upozornenie na termín pomocou SMS alebo e-mailu. Tí zapomnětlivější to určite ocenia. A ak klient zruší termín vopred, klienti čakajúci na voľné termíny sa to rovnako jednoducho dozvedia.

To samozrejme nie sú všetky výhody, ktoré vám prinesie prechod z papierových rezervácií na tie elektronické. Čo konkrétne vám môže ponúknuť online rezervačný systém Reservanto, ako zložité a nákladné bude jeho spustení, to sa môžete dočítať v ďalšom článku …

Reservanto_kalendar Reservanto_prehled Reservanto_mobilni_aplikace

Facebooktwitterlinkedinmail