Čo Reservanto vie a ako na neho

Online rezervačný formulár Reservanto pripravujeme na mieru každému odbore podnikania. Preto si môžete vybrať také Reservanto, ktoré je vám blízke. Ak ste svoj ​​odbor v zozname ponúkaných nenašli, stačí sa ozvať. Uvidíme, čo sa dá robiť …

Reservanto je ponúkané v troch variantoch. Základný variant Basic je zadarmo a ponúka funkcie pre drobné a nie príliš náročné živnostníkov. Budete mať svoje tlačidlo pre rezervácie, aj svoj kalendár s prehľadom rezerváciou, možnosťou presúvať a rušiť tieto rezervácie, zadávať voľno apod zábudlivý klientov môžete upomínať ale len pomocou SMS ( e – maily až vo vyššej verzii ) a SMS vás bude stáť viac ako v ďalších verziách. Tiež budete musieť oželieť emailové reporty, možnosť využitia mobilné aplikácie a ďalšie skvelé funkcie. Variant Professional stojí 599 Sk bez DPH mesačne a jedná sa o ideálny variant pre bežného užívateľa. K funkciám varianty Basic vám navyše ponúkne napríklad možnosť využitia aplikácie pre mobilné telefóny. Vďaka tomu budete môcť mať svoje rezervácie vlastne stále pri sebe. Zapomětlivým klientom nebudete musieť posielať len SMS, ale môžete využiť aj e – maily. Najvyšší variant Premium vás vyjde na 1.499 Sk bez DPH za mesiac a oproti verzii Professional vám prinesie mnohé zlepšenia a väčšiu úsporu pri zasielaní SMS či platbe kartou. Predovšetkým vám ale umožní využívať novo pripravovaný kreditový systém. Túto funkciu využijú predovšetkým prevádzkovatelia rôznych športovísk, fitnescentier alebo napríklad tréneri. Skrátka všetci, ktorí chcú ponúknuť svojim zákazníkom možnosť vytvoriť si určitý kredit az toho hradiť jednotlivé služby, využívať množstevné zľavy apod.

Ak si vyberie online rezervačný systém Reservanto, tak sprevádzkovanie je jednoduché a rýchle. Nie je potrebné nič inštalovať, všetko beží online. Stačí vám teda akýkoľvek internetový prehliadač, alebo tabliet, alebo chytrý telefón. Registrácia je krátka a jednoduchá, stačiť zadať e – mailovú adresu, heslo, vybrať odbor podnikania a zvoliť verziu. U platených verzií potom prípadne frekvenciu platieb. Počas chvíľu máte svoj ​​vlastný online rezervačný systém Reservanto.

Po prvom prihlásení je potrebné nastaviť niektoré údaje o vás, kontaktné údaje, ponuku a ceny vašich služieb. Nakoniec je potrebné vložiť do vašich stránok tlačidlo, cez ktoré sa klienti môžu u vás rezervovať. Podrobné návody, ako všetko nastaviť, nájdete na našom blogu.

Facebooktwitterlinkedinmail