Tip: Čo všetko vyplniť k spokojnosti klientov

O základnom nastavení Reservanta sme už písali. Dnes vám ale ukážeme, ako všetko vyplniť tak, aby zobrazené informácie boli pre vašich klientov čo najviac prínosné.

Po prvom prihlásení do Reservanta sa vám objaví krátky sprievodca, pomocou ktorého vyplníte základné údaje. Odporúčam tu zadať IČO, potom sa vám automaticky doplní údaje z obchodného registra a ušetrí tak vypĺňanie. Dôležité je správne vyplniť druhú kolónku – Meno. Tento popisek sa zobrazuje klientom na webe obchodníka, ako váš názov. Vyplňte tu teda to, pod čím vás alebo vašu spoločnosť zákazníci poznajú.

Název

Rovnako tak je dôležitá kontaktná adresa. Tá sa zobrazuje na webe obchodníka, v bočnom paneli a zobrazuje sa podľa nej aj mapka. Táto adresa ukazuje vaše hlavné sídlo.

Kontakty

Ak máte viac prevádzok, jednoducho ich zadáte v nastavení prevádzok. Na každú prevádzku zadajte názov, ktorý bude pochopiteľný pre vaše klientov. V rezervačnom formulári sa im bude zobrazovať len tento názov. Dôležitá je opäť aj adresa, tá sa totiž zobrazuje zákazníkovi v zhrnutí rezervácie spoločne s mapkou. U prevádzok vyplňte aj telefónne číslo, ak je iné ako hlavné zadaný telefón. Tieto čísla sa objavujú na webe obchodníka pri jednotlivých prevádzok a pre klientov je potom jednoduchšie vás kontaktovať, ak treba.

Provozovny nastavení  Provozovny - nastavení  Provozovny - web  Provozovny - rezervace

V sprievodcovi nastavením po prvom prihlásení ste vyplnili poskytovanej služby – ich názov, dĺžku a cenu. V nastavení Reservanta môžete tieto služby upravovať a predovšetkým doplniť o popisek. Ten je vidieť na webe obchodníka pri jednotlivých služieb a môže uľahčiť zákazníkom ich výber. Popíšte tu teda, čo aká služba obnáša, na čo je dobrá a pod.

Nabídka služeb   Služby - nastavení  Nastavení služeb

Facebooktwitterlinkedinmail